Gjest heroik/ Punonjësi i hekurudhës shpëton fëmijën pa u shtypur nga treni

Një moment i pabesueshëm, ankthi dhe paniku, por dhe aq heroizmi është filmuar në Indi.

Një punonjës i hekurudhës ka arritur të shpëtojë nga vdekja një fëmijë të vogël, i cili ishte rrëzuar në shinat e trenit.

Fëmija i moshës 6 vjeç, ishte shkëputur nga e ëma dhe po përpiqej të hipte në platformë por ishte e lartë. Nëna e tij e verbër tentoi ta gjente fëmijën e saj, por pa mundur ta bëjë diçka të tillë.

Në këtë moment punonjësi, Mayur Shelke vrapon dhe e shpëton atë.

Në postimin në rrjetin social Twitter, Ministria e Hekurudhave  ka shprehur mirënjohje ndaj punonjësit dhe e ka përshëndetur për guximin e tij shembullor dhe përkushtimin maksimal ndaj detyrës.