Elbasan / Vonesa të tjera në Elbasan, paqartësi me komisionerët

Në Qendrën e Votimit numër 2351, KZAZ numër 50 në Elbasan ende nuk ka nisur procesi i votimit. Shkak është bërë ndërrimi i komisionerëve dhe më pas mungesa e një prej tyre. Tre subjektet PS, PD dhe LSI kanë ndërruar komisionerët, por ai i LSI-së ndonëse është njoftuar nuk është paraqitur ende në QV.

z. Gremi, kryetari i Komisionit të kësaj QV tha se ‘kemi një mungesë komisioneri që nu      k është konfirmuar akoma dhe nuk ka ardhur akoma’.
“Të tre supbjektet i kanë ndërruar, PD, PS dhe LSI. E kanë vendosur privatisht vetë komisionerët. Momentalisht nuk ka ardhur ende komisioneri i LSI”