Rrogozhinë / Qytetarët shkojnë që herët në votime, respektim i rregullave

Një nga Bashkitë e qarkut Tiranë që voton për deputetët e kryeqytetit është edhe Bashkia Rrogozhinë.

Tirana Today raporton nga KZAZ 43 që ndodhet në qytetin e Rrogozhinës.

Vihet re pjesëmarrje e madhe dhe respektim i rregullave anti-covid.