Aktualitet

“E ngjashme me FBI-në”, hapet gara për drejtuesin e BKH-së


               Publikuar në : 10:01 - 10/01/20 Gentjan Progni

“E ngjashme me FBI-në”, kështu e ka cilësuar Ambasada Amerikane rolin e institucionit të ri që pritet të krijohet BKH-së (Byroja Kombëtare e Hetimit).

Tashmë është hapur edhe zyrtarisht gara për drejtuesin e ri të BKH-së. Në faqen zyrtare të KlP-së në seksionin e BKH-së janë publikuar kriteret për përzgjedhjen e drejtuesit të ri.

Byroja kombëtare e Hetimit do të përbëhet nga 60 hetues profesionistë. Ata në kriteret e kualifikimet kanë dhe nënshtrimin ndaj testit të të vërtetës me makineritë poligrafike që ka sjellë SHBA-ja për këtë institucion.

Aplikimet për BKH-në do të jenë të hapura deri më datën 30 janar 2020.


Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT