Bozo: Vota të shkojë në drejtimin e duhur, PS forca më progresiste në vend

Partia Socialiste  zhvilloi sot në Sheshin “Skënderbej” aktivitetin e madh përmbyllës të fushatës në Tiranë.

E para në listën e PS për Tiranën, inxhinierja Luljeta Bozo kërkoi voton e qytetarëve për PS-në, duke e konsideruar forcën më progresiste në vend.

Sipas Bozos, vetëm duke votuar PS-në, çdo qytetar do të jetë i qetë se ka bërë detyrën e tij ndaj familjes dhe vendit.

Luljeta Bozo: ”Jam krenare si gjyshe që po përfaqësoj një brez që ka punuar me vendosmëri të pashoq për vendin. Një brez i heshtur që ka energjinë dhe pjekurinë për të qenë këshilltarë orë të gjitha fushat e jetës sonë. Ju ftoj të gjithëve të shkojmë të votojmë më 25 prill sepse jemi të lirë të lëvizim në saj të vaksinave që sigurojë qeveria jonë që na dha mundësinë të gëzojmë nipër e mbesa e të gëzojmë jetën me sa më shumë mundësi që kemi, meqenëse armikun e padukshëm po e mposhtim. Jemi në fund të fushatës sonë, që ka qenë brenda të gjitha rregullave, duke patur në vëmendje respektin për njëri-tjetrin.

Si gjyshe dhe shkencëtare mendoj se ne nuk duhet të reshtim asnjë minutë punë tonë, të punojmë në mënyrë që të realizojmë me sukses rindërtimin e shtëpive të rrënuara nga tërmeti të mposhtim këtë armik të padukshëm dhe të ndërtojmë rrugë, me porte e aeroporte dhe të bëjmë që nipërit e mbesat tona të gëzojnë Shqipërinë tonë. Vota jonë është shumë e rëndësishme, është e shenjtë, individuale dhe duhet të shkojë në drejtimin e duhur, për PS që është forca më progresiste në vendin tonë dhe në këtë mënyrë do jemi të qetë që kemi bërë detyrën tonë, ndaj familjes ndaj vendit tonë.”