Basha takon pensionistët në Kavajë: Çdo vit do t’i rrisim pensionet 5%

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka zhvilluar takime me qytetarë dhe biznese në qytetin e Kavajës.

Gjatë vizitës së tij, Basha u ndal dhe te shtëpia e një çifti pensionistësh,për të dëgjuar problemet e tyre.

Basha u premtoi atyre rritje të pensionit me 5% për çdo vit, realizim të angazhimeve, dhe se do të kenë një qeveri që do të punojë për njerëzit.

Lulzim Basha: ”Pensioni shumë i ulët. Gjithë sakrificën që keni bërë, ne do t’ua shpërblejmë. Çdo vit do t’i rrisim pensionet 5%. 20 mijë lekë në muaj bonus për pensionistët. Asnjë rimbursim për ilaçet dhe shëndetin. Ne do të punojmë për ju, nuk do të zhgënjeheni. Angazhimet që kemi marrë do t’i realizojmë deri në fund. Do të keni një qeveri në lartësinë që prisni. Ligji do të funksionojë. Një qeveri normale me politika që ndihmojnë njerëzit. Po ikin njerëzit. Njerëzit ikin se duan Europën. Ne do ta fusim vendin në Europë.”