Arrihet marrëveshja për patentat me Italinë

Me anë të një postimi në faqen e  facebook-ut, Kryeministri i Shqipërisë Z.Edi Rama ka bërë me dije se është arritur tashmë marrëveshja për siglimin përfundimtar të patentave me Italinë.Sipas Z.Rama ka marrë fund tashmë procedura e gjatë për mbylljen e marrëveshjes, duke u shprehur se unë bëj atë që them dhe them atë që bëj.

Statusi i plotë “Ja edhe siglimi përfundimtar që mbyll krejt procedurën e gjatë për lejet e drejtimit në Itali, për merakun a të gjithëve ju që qarkulloni me makinë matanë detit, e herë tjetër mos e harroni, unë them atë që bëj dhe bëj atë që them.”