Abazi denoncon: Votat për Vetëvendosjen po shpallen qëllimisht të pavlefshme

Kandidati i pavarur, Boiken Abazi ka denoncuar publikisht se votat e tij po shpallen qëllimisht të pavlefshme.

Në një pronocnim për ”News 24”, nga KZAZ-ja nr.38, Abazi tha se votat për Vetëvendosjen po shpallen qëllimisht të pavlefshme pasi mbi letra po bëhen shënime me stilolaps.

Abazi shtoi se kanë kërkuar sekuestrimin e pamjeve filmike, në mënyrë që të shihet nëse janë manipuluar votat për të.

Gjithçka është filmuar gjatë numërimit. Do kërkojmë pamjet filmike nga kamerat. Votat e Vetëvendosjes po deklarohen qëllimisht të pavlefshme. Kemi depozituar ankesat në KQZ dhe KAS. Aty ku kanë votuar për ne vendosin shenja në fletë që të dalin të pavlefshme,”– tha Abazi.