Ambasada e SHBA: Askush të mos shpallë fitore pa u numëruar çdo votë

Ambasada amerikane në Tiranë, i ka bërë thirrje partive politike që të mos shpallin fitoren pa u numëruar të gjitha votat.

Ekipet e Vëzhgimit të Ambasadës janë ende kudo në mbarë vendin duke monitoruar procesin e numërimit.

”Ekipet e Vëzhgimit të Ambasadës sonë janë ende kudo në mbarë vendin duke monitoruar procesin e numërimit. Ne përkrahim numëruesit ndërsa ata bëjnë punën e tyre dhe do të jemi në terren deri në fund. Askush nuk duhet të supozojë rezultate apo të shpallë fitore derisa të gjitha votat të jenë numëruar dhe konfirmuar. Deri atëherë, le të presim me durim dhe qetësi rezultatet’’, shkruan ambasada në rrjetin social, Facebook.