10 shprehje nga Xhek London, që të gjithë duhet t’i lexojmë të paktën një herë

“Nuk pritet frymëzimi. Duhet t’i biesh nga pas me një shkop. ”

“Unë do të preferoja të isha një meteor i shkëlqyer, çdo atom prej meje me shkëlqim madhështor, sesa një planet i përgjumur, i përjetshëm.”

“Do të preferoja të këndoja një këngë të egër dhe ta nxirrja zemrën teksa e këndoja, sesa të jetoja një mijë vjet duke u kujdesur për proçesin e tretjes dhe duke iu frikësuar lagështisë”.

“Egërsia ende vononte tek ai dhe ujku brenda tij vetëm flinte”. (Dhëmbi i bardhë)

“Një kockë qenit nuk është bamirësi. Bamirësi është kocka që e ndan me qenin kur je po aq i uritur sa dhe qeni ”.

“Jeta nuk është gjithmonë çështje e të pasurit letrat e mira, por ndonjëherë, duhet luajtur mirë një dorë letrash të dobëta.”

“Më trego dikë me një tatuazh dhe unë do të të tregoj një njeri me një të kaluar interesante”.

“Qëllimi i vërtetë i njeriut është të jetojë, jo të ekzistojë. Nuk do t’i harxhoj kot ditët e mia duke u përpjekuj të jetoj sa më gjatë. Do ta shfrytëzoj kohën time. ”

“Të jesh në gjendje të harrosh do të thotë shëndet”.

“Njerëzit e zgjuar janë mizorë, budallenjtë janë tmerrësisht mizorë. “