Video / Gazmend Bardhi denoncon Belinda Ballukun nga selia e PD-së

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike ka dalë pak më parë para mediave dhe ka denoncuar nga selia e PD-së atë që ai e quan një rast konkret të krimit zgjedhor me protagoniste ministren Belinda Balluku.

Provat që do të ekspozojmë sot dëshmojnë masakrën zgjedhore, provat janë vënë që më 12 prill në dispozicion të SPAK-ut dhe nuk është vepruar- ka thënë Bardhi

Ky grup ËhatsApp-i është hapur me urdhër të Belinda Ballukut dhe drejtohet nga këshilltarja e saj Laureta Omeri. Përmes saj Belinda Balluku ekzekuton skemën e blerjes së votave duke dhënë leje legalizimi në këmbim të votave. Në këtë bisedë ka detaje të ndërtesave dhe adresa reale. Aty dalin në pah hartat e banesave dhe emrat e punonjësve të administratës publike të vënë në shërbim të kësaj skeme të blerjes së votave”- tha ndër të tjera Gazmend Bardhi

“Prokuroria nuk ka bërë asgjë as për ta ndalur as për ta parandaluar dhe as për ta ndëshkuar këtë skemë të pastër kriminale të blerjes së votave…”