Truproja i Erdoganit kryen vetëvrasje, lë një letër për shefin e tij

Oficeri i policisë i angazhuar pranë Drejtorisë së Mbrojtjes Presidenciale në Turqi, Mehmet Ali Bulut ka vrarë veten.

Bulut, i lindur në 1993, nuk kishte shkuar në punë dhe kishte fikur telefonin kur tre kolegët e tij i shkruan në shtëpi për ta kontrolluar, shkruan Cumhuriyet.

Në momentin që hapën me forcë derën, gjetën trupin e pajetë të kolegut të tyre, dhe pranë tij një letër.

“Fyerja, kërcënimet, shkarkimi i stafit tuaj, poshtërimi i tyre, është puna juaj më e mirë. Çdo person ka krenari dhe unë nuk i përballoja dot ato fjalë.  C.B dhe A.Ö., do t’i trajtoja mirë dhe dp t’i pyesja sesi janë. S’dua që asnjë oficer të vijë në varrimin tim, përveç komisionerit tim Mustafa Yavuzkanat. M. Ali Bulut,“-shkruhej në letrën e lënë prej tij.