Shtyhet seanca për fletën e votimit të 25 prillit

Është shtyrë për nesër vendimi për miratimin e fletës së votimit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Ditën e sotme në mbledhjen që është zhvilluar nga KQZ, nuk është rënë dakort se në cilën nga fletët e mëposhtme do të votojnë shqiptarët në zgjedhjet parlamentare.

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi ka tërhequr aktin e tij, dhe ka garantuar se në 24 orët e ardhshme do të sjellë një propozim konkret të përmbajtjes së fletës së votimit.

Pritet që nesër Celibashi të sjellë propozimin konkret dhe të diskutohet apo të hidhet në votim.