Rama merr pjesë në fejesën e vajzës nga Mamurrasi me djalin turk (Video)

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në fejesën e vajzës nga Mamurrasi, Eldës dhe djalit nga Stambolli, Burakut.

Ata u takuan gjatë kohës që Buraku ishte dukur punuar në kantierin ku do të ndërtohen 500 banesa në Laç, si dhuratë nga Turqia.

Gjatë një vizite të Ramës në kantier ai i premtoi shtetasit turk se do të ishte i pranishëm në fejesën e djalit të tij Burakut.

Jeta është interesante shumë. Unë erdha me Linditën dhe Majlindën tek këto kantierët kur më thanë që fejon djalin nesër. I thashë çne fejon djalin ai, dhe qenka këtu, po më thanë e fejon këtu në Laç. Unë thash çne paska marrë dhe nusen nga Turqia të vijë këtu, jo më thanë e fejon me një gocë tonën. Pastaj mora vesh që keni bërë studimet në Turqi. Por ky duhet të mësojë shqip.’– u shpreh Rama kur takoi familjet e pranishme.