Rama krahason vitin 2006 me 2021: 56% më shumë fond të pagave në sektorin publik

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke krahasuar statistikat për rritjen e pagave nga viti 2006, deri në 2021-shin.

Përmes një postiminë Facebook, Rama shkruan se fondi i pagave në sektorin publik është 56,2 % më shumë.

Sipas kryeministrit, nga 45,5 miliardë lekë që ishin në vitin 2006, është 75,1 miliardë lekë për në vitin 2021.

“Mirëmëngjes dhe me këto dy shifra për fondin e pagave të shtetit, për thuajse të njëjtin numër punonjësish, ku mund të shihni përgjigjen e qartë të pyetjes, “A janë rritur a s’janë rritur pagat?”, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

MIRËMËNGJES 😊dhe me këto dy shifra për fondin e pagave të shtetit, për thuajse të njëjtin numër punonjësish, ku mund…

Publiée par Edi Rama sur Mardi 6 octobre 2020