Presidenti Meta: “Kujt nuk i pëlqejnë dy gishtat unë ngre dhe grushtin”

Ilir Meta: “Kujt nuk i pëlqejnë dy gishta unë ngre edhe grushtin, por grushti është i popullit. Dy gishtat janë simbol i fitores së kushtetues dhe vendosmërisë për të forcuar themelet e republikës sot përmes votës së lirë.

U njoftova që kishte nja dy problematika teknike thuhet. Shpresoj të jenë teknike. Do njoftojmë KQZ që të merren masa.

Fola në telefon me Sorecën dhe i kërkova që të përqendrohen këtu për të vëzhguar procesin për të parandaluar cdo incident që mund të dëmtojë procesin në Elbasan, sepse arsye ka nëse i referohemi ngjarjes të disa ditëve më parë, për të cilën nuk kemi asnjë sqarim shterues”