Përplasja për zyrat, FRD letër Veliajt

Partia Fryma e Re Demokratike i drejtohet me një letër të hapur Kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj, Z.Ilirjan Celibashi dhe Ambasadorëve të BE-së në Tiranë.

Teksa kanë sqaruar nëpërmjet letrës se veprimi i ndërmarrë nga ana e Bashkisë Tiranë është i paligjshëm, kjo parti ka bërë me dije se sipas ligjit është e drejtë e partive që kanë marrë më tepër se 1% vota në rang kombëtar në 3 palë zgjedhjet e shkuara, i’u jepet e drejta për tu pajisur me godinë për ushtrimin e veprimtarisë së tyre.

Më poshtë është letra që i është drejtuar Z.Veliaj, Kryetarit te Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve dhe Ambasadorëve të BE-së.

foto galeri

foto galeri