Përmbytjet dhe kushtet atmosferike, FSHF merr vendimin për Kategorinë I dhe II

Komiteti Ekzekutiv i Federatës Shqiptare të Futbollit ka vendosur ditën e sotme shtyrjen e rifillimit të aktivitetit për Kategorinë e Parë dhe Kategorinë e Dytë.

Ky vendim u mor për shkak të kushteve të vështira atmosferike që kanë krijuar problematika të mëdha në infrastrukturën e shumë skuadrave.

Vendimi qarkullues i KE-së i është komunikuar Sektorit të Garave në FSHF që menjëherë ka bërë njoftimin e klubeve të Kategorisë së Parë dhe Kategorisë së Dytë për shtyjen e javës së ardhshme të aktivitetit.

Ditën e mërkurë ishin planifikuar të luheshin sfidat e vlefshme për javën e 10-të të Kategorisë së Dytë, teksa dje u zhvilluar përballja mes Devollit dhe Memaliajt.