La shtatzënë 43-vjeçaren me probleme mendore, merret vendimi për Klavio Karunin

Është lënë në burg 20-vjeçari Klavio Karuni i cili besohet se abuzoi seksualisht dhe e la shtatzënë 43-vjeçaren me probleme mendore.

43-vjeçarja eabuzuar rezultoi 6 muajshe shtatzënë.

Karuni u arrestua 3 ditë më parë në fshatin Miras të Devollit, pas denoncimit të 43-vjeçares.

Bëhet me dije se 20-vjeçari e ka pranuar faktin se ka kryer marrëdhënie seksuale me 43-vjeçaren. Ndërkohë pritet kryerja e analizës së ADN-së për atësinë e fëmijës.

Pas kërkesës së prokurorisë, është marrë masa e ‘arrestit me burg’ nga Gjykata e Korçës.