Knut Fleckenstein emërohet këshilltar i Gramoz Ruçit

Ish-eurodeputeti Knut Fleckenstein, i cili ka qenë dhe raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin e BE, do të jetë tanimë këshilltar i kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi.

Fleckenstein do të mbajë pozicionin e këshilltarit për integrimin.

Fleckenstein është emëruar këshilltar për integrimin në kabinetin e kryetarit të Kuvendit.