‘Ka mbaruar dhalla’? Basha ia shtron me byrek dhe kos në Lushnje (Video)

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha zhvilloio takime ditën e sotme me qytetarët në Lushnje, ku është ndalur tek një nga lokalet e qytetit.

Basha ka porositur byrek dhe dhallë teksa ka biseduar me gratë që punonin aty. Ai u tha qytetarëve që nuk kishte shkuar për fushatë, por sepse e kishte stacion të përhershëm, pasi aty ndihej si në shtëpinë e vet dhe vinte për të shijuar byrekun e zonës së Lushnjës.

Lulzim Basha: “Njerëzit nuk e dinë që unë e kamë këtë stacionin që ndaloj gjithmonë. Kur shkojë në Sarandë, Vlorë, madje edhe kur shkojë në Durrës i bie këtej kastile që të marr byrekun tuaj. Këtë e kam stacionin tim të përhershëm. Vij gjithmonë kudo që e kam rrugën për të marrë byrekun tuaj. Mos kujtoni se kam ardhur për fushatë këtu jam si në shtëpinë time. Sa herë që shkoj në jug këtu.

Biseda e Bashës me kamarierin:

Lulzim Basha: Dhalla ka mbaruar që më solle ujë?

Kamarieri: Jo ju kemi sjellë kos dele

Lulzim Basha: A shumë mirë, ju falenderoj nga zemra.