Fakulteti i Histori-Filologjisë bën njoftimin, ja kur nis mësimi online

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë ka zbuluar se me datë 5 janar do të nisë mësimi online.

Lajmi u bë i ditur përmes një njoftimi në faqen zyrtare në rrjetin social, Facebook.

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka thënë më herët se mësimi për shkollat e mesme dhe 9-vjeçare do të nisë me 11 janar.

Studentët nuk kanë mundur që të hyjnë në auditore këtë vit, për shkak të situatës së koronavirusit.