Britney Spears rrëfen: ‘I vura zjarrin palestrës’

Britney Spears ka djegur aksidentalisht palestrën e saj personale.

Nëpërmjet një videoje të publikuar në rretet sociale ajo tha: “Përshëndetje! Unë tani ndodhem në palestrën time. Nuk isha rikthyer prej gjashtë muajsh , sepse për fat të keq i vura flakën. Kisha ndezur dy qirinj, një gjë çoi te tjetra dhe keshtu u dogj gjithçka”.

Megjithatë, fatmirësisht,askush nuk u lëndua. Ishte një aksident, por ndodhi ..Hyra në dhomë dhe shpërthyen flakët, BOOM !!! Por falë Zotit alarmi u ndez dhe askush nuk u lëndua. Por tani kanë mbetur vetëm dy pajisje dhe një pasqyrë! Por mund të kishte përfunduar shumë më keq … Sidoqoftë preferoj të stërvitem në ambjent të hapur”.

Britney aktualisht është nën mbrojtjen ligjore të menaxherit të saj. Këngëtari, e cila ka dy fëmijë me ish-bashkëshortin Kevin Federline, Sean 14 vjeç dhe Jayedn 13 vjeç, është konsideruar jo plotësisht e aftë për të kuptuar dhe dëshiruar që prej vitit 2008.