Basha nga Gjirokastra: E shoh ndryshimin kudo

Pavarësisht situatës Covid, duket se fushata e Lulzim Bashës po ecën përsëmbari.Nga Gjirokastra ku ai po zhvillon fushatë është pritur me brohoritjet “Basha kryministër” dhe thirrjet e bëra rutinë tashme “Rama ik”.

Duke i’u drejtuar qytetarëve Basha u shpreh se e sheh ndryshimin kudo ku shkon, dhe sipas tij ndryshimi është duke ardhur vërtetë për Shqipërinë dhe Gjirokastrën.

Duke u munduar që thjesht të përdorë një alibi, Basha i’u bëri thirrje njerëzve që të respektojnë masat anti-covid.

“Ju falënderoj për këtë pritje të jashtëzakonshme. Ndryshimi ka filluar e shoh në sytë e nënave nga Gjirokastra në shkodër, nga Durrësi në Korcë.

Do ta çlirojmë Gjirokastrën dhe Shqipërinë nga mjerimi dhe papunësia.

Në 25 prill të gjithë do të votojnë për ndryshimin, për fëmijët, për ekonominë, për Evropën dhe për Shqipërinë si gjithë Evropa

Ju bëj thirrje, e para të merrni me masa, mbani maskë dhe distancë. E dyta mos harroni kjo është një betejë për fëmijët tuaj, për familjet tuaja, është një betejë fitorja e të cilës do të thotë fitore e Gjirokastrës, fitore ë gjithë Shqipërisë”,tha Basha.