Basha: 41.5 % e popullsisë jeton me më pak se 5.5 dollarë në ditë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, 51 ditë para zgjedhjeve të 25 prillit, ka publikuar një video në rrjetet sociale, ku dhe ka rënditur një nga dështimet e Ramës.

Basha thekson se sipas Bankës Botërore, rreth 41.5% e popullsisë jeton me më pak se 5.5 dollarë në ditë.

”51 ditë deri më 25 prill. 100 dështimet e Edi Ramës në 8 vite. Sa për qind e popullsisë jeton më pak se 5.5 dollarë në ditë? Përgjigja: 41.5% sipas Bankës Botërore.”, shkruan Basha.