Artur Zheji: “Përdorimi i të dhënave personale, shenjë frike”

Teksa ka folur në emisionin “Pikat mbi i” në News24 pak minuta më parë, analisti dhe publicisti Artur Zheji ka deklaruar, në lidhje me temën e rrjedhjes së të dhënave personale, se përdorimi i të dhënave sekrete nga partia-shtet, siç e quan ai, është një shenjë frike.

Artur Zheji:“Pres edhe më keq se kaq kur shoh një tentativë të panatyrshme për të mbajtur pushtetin me çdo kusht. Gjithë tentativat për të mbajtur pushtetin me çdo kusht krijojnë instrumente të panatyrshme. Dhuna, spiunazhi, presioni, shit-blerja e votës të gjitha këto janë instrumente për të deformuar vullnetin e natyrshëm të njerëzve që duan rotacionin. Në përgjithësi, thuhet edhe në të folurën shqiptare që “uji kur rri në një vend qelbet”. Kjo është një shenjë frike.

Të dhënat personale në databazët e partive i kanë grumbulluar në bazë të simpatizantëve, por jo të futin duart në e-albania që është strukturuar vitet e fundit.

Unë nuk po them që edhe PD po ta kishte këtë akses nuk do tundohej ta merrte. Me dorën në thes është kapur ai që është kapur”