“5 operacione të rënda”, Kim Kardashian rrëfen periudhën më të vështirë të jetës

Kim Kardashian është nënë e 4 fëmijëve: North, Saint, Chicago dhe Psalm.

Dy të fundit erdhën në jetë nga një nënë surrogate, për shkak të pamundësisë së Kim për të sjellë në jetë fëmijë të tjerë.

Me dy fëmijët e parë, Kim kishte një problem serioz me placentën.

Ajo ka rrëfyer se në 1 vit e gjysmë, i është dashur të kryejë 5 operacione për të rregulluar dëmet e shkaktuara gjatë shtatzënisë.

“Toxemia”, kështu quhet problemi i saj shëndetësor dhe ndodh kur placenta nuk del jashtë, por rritet brenda trupit të femrës duke shkaktuar komplikacione të mëdha.

Kështu, asaj iu desh të ndërhynte 5 herë në trupin e saj për të rregulluar këtë problem.

Kjo është edhe një nga arsyet pse mjekët ia ndaluan Kim-it të sillte vetë në jetë një tjetër fëmijë.

Thuhet se kjo ka qenë periudha më e vështirë e jetës së Kim, megjithatë ajo shprehet se është mirënjohëse për fëmijët që ka.

“Jam shumë mirënjohëse për fëmijët e mi të bukur, nuk ka rëndësi se si erdhën tek unë, sepse ata erdhën tek unë. I jam shumë mirënjohëse nënave surrogate, jam shumë e lumtur për familjen time. Unë u rrita me shumë motra e vëllezër, do të përjetoja edhe njëherë të njëjtat dhimbje për të pasur vogëlushët e mi. Ja ka vlejtur e gjitha”, ka thënë ajo.