3 gjëra që shumë pak i dinë mbi Leo Messin, kontrata e parë, Cola dhe Japonia

Kontrata e parë e Lionel Messit u nënshkrua në një pecetë, e cila ishte në kornizë. Skautët e Barcelonës ishin aq të etur për ta marrë atë sa që përdorën kartën e vetme që gjetën. Tani është kontrata më e rëndësishme në historinë e futbollit.

Messi ishte aq i varur nga Koka Kola, sa që Barcelona u detyrua të hiqte të gjitha makinetat e shitjes përreth ambientit stërvitor. Problemet e tij me dietën bënë që dhe ekipi u detyrua ta vizitojë tek një nutricionist.

Është bërë një skulpturë prej arti i këmbës së majtë të Lionel Messit; u shit për 4 milion paund në Japoni në 2011-ën. Këmba e artë mblodhi para që shkuan për viktimat e cunamit Tohoku.