Zgjedhjet / Kutia e fundit, sytë në Lezhë ku mbetet dhe një kuti e kontestuar

Një kuti me vota në qarkun e Lezhës është duke mbajtur ende hapur rezultatin përfundimtar për zgjedhjet e 25 prillit.

Numërimi për të 249 kutitë që ka gjithsej ky qark ka përfunduar, por sic raporton Neës24 se rezultati i kutisë së fundit që i përket njësisë administrative të Kallmetit ka kontestime nga ana e demokratëve për parregullsi.

Sipas raportimeve në Kallmet PD ka dalë forcë e tretë. PS ka siguruar 160 vota, LSI 97 dhe PD 84.

Në qarkun e Lezhës, momentalisht mandatet jane ndare mes PD dhe PS. Demokratet kane marre 4 mandate, ndersa socialistet 3.