Sondazhi/ 51.4% e shohin si të padrejtë ndërhyrjen e bashkisë në zyrat e FRD-së

Referuar veprimeve të Bashkisë së Tiranës për mbylljen e zyrave të FRD-së në Tiranë, sipas sondazhit të Notos në RTV Ora, 51.4% e të intervistuarve e mendojnë si të gabuar.

Ndërkohë, 28% e tyre mendojnë se ishte një veprim i drejtë dhe 20.6% e tyre janë përgjigjur “nuk e di”.

Në ndarjen me kampet partiake, 67.8 % e socialistëve e mendojnë si të drejtë dhe 96.1% e demokratëve dhe 98.65 e lsi-istëve e mendojnë si të drejtë.

Po ashtu, edhe përqindja e atyre që janë votues të partive të tjerë, janë përgjigjur se ishte i padrejtë në një nivel 52.8%. Ndërsa 48.5% janë nuk kanë votuar fare lidhur me këtë çështje.