Publikohen datat, ja kur do të zhvillohen provimet e Maturës Shtetërore

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve të Maturës Shtetërore për vitin 2021.

Këtë vit janë katër provime, 3 të detyrueshme dhe 1 me zgjedhje.

Provimi i parë do të jetë ai i Gjuhës së Huaj, që do të jepet me 3 qershor, I Gjuhë Letërsisë më 7 qershor, i Matematikës më 11 qershor, dhe i fundit, provimi me zgjedhje, më 15 qershor.

Ministria e Arsimit ka miratuar gjithashtu edhe udhëzimin me të gjitha rregullat përkatëse për zbatimin e masave kundër koronavirusit.