Kryetarja e Partisë Konservatore britanike Bashës: Ju presim si kryeministër

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një bisedë vizuale me kryetaren e Partisë Konservatore Britanike Amanda Milling, dhe këshilltarin e bordit të tregtisë në Britani, Daniel John Hannan.

Në fjalën e saj Znj. Milling është shprehur se i uron fitoren Bashës dhe e mirëpret në Londër si kryeministër.

Amanda Milling: “Jam shumë e kënaqur që dëgjoj se bashkëpunimi ynë midis partive tona ka mundësuar marrëdhënie më të mira mes nesh dhe ka patur një impakt pozitiv për vendin tuaj. Unë e mirëpres gjithmonë shkëmbimin e eksperiencave midis nesh, pasi kemi mundësi të mësojmë nga njëri-tjetri. Të urojmë fitoren dhe të presim si kryeministër në Londër”