Humbje e madhe/Dikur kampion, ndërron jetë ish-sportisti i njohur shqiptar

Sporti korçar ka humbur ish-kampionin e mundjes, Petrit Dushku.

Ish-sportisti korçar ka ndërruar jetë sot, ndërsa lajmi ka hidhëruar mbarë sportin dhe në veçanti qytetin e Korçës.

Dushku ishte kampion në sportin e mundjes me ekipin e Skënderbeut, për kategorinë e peshave të lehta.