Editorial - Opinione

Gajasje në kohëra kolere

               Publikuar në : 16:59 - 25/06/19 Enno

Nga Artan Fuga

Për qëllimet e një libri që botohet në shtator, po studjoj edhe kodin zgjedhor. Mbushur me budallalliqe. Kapeni një dhe do të shkriheni gazit:

Neni 17,
pika 3:

Anëtari i KQZ-së nuk merr pjesë në shqyrtimin e një çështjeje kur :

a. ka marrëdhënie krushqie të afërt ose gjinie deri në shkallë të katërt me ndonjë nga kandidatët që kanë paraqitur ankim në KQZ…

Me të vdek gazit në këtë kohë kolere, zije, mërzije dhe prapësisë, kur Shqipëria lëngon.

Kanë frikë ata nga krushqitë. Se mos kunata i bën baxhanakut ndonjë favor!!!

Hahaha me lotë, me lotë!

Këtu i nxjerr sytë kunata kunatës, vjehëra nuses, vëllai djalit të tezes së motrës, këta te krushqitë e paskan hallin! Aman ore se mos ka ndonjë konflikt interesi!!!

Krushqi e afërt – thotë.

Aman sa e afërt more aman?

Deri në cfarë shkalle ndihet vlaga e dashurisë midis krushqive???
Kanë ndonjë termometër?

O cfarë talljeje kanë bërë!!!

Dhe sidomos lidhje gjinie deri ne shkallë të katërt të mos kenë! Hahaha. Kush i njeh më këtu kushërinjtë e katërt mo?

Po sikur të jetë kandidati shok i ngushtë me djalin e tezes sime? Jo këtu nuk ka gjë fare! Shikoni ku kanë ngelur, u ka ngelur ora në kohën kur lidhja familjare ishte lidhja më e fortë.
Budallenj hesapi!

Këtu ortaku me ortakun janë më shumë se vëllamë kur i lidhin interesat!
Këtu kandidati që është i partisë sime dhe më gjen një vend pune është shkuar vëllait!
Këta thonë se mos ka ndonjë lidhje KQZ me ndonjë kushuri të katërt!
Këta janë karagjozë, estradë!

Këta i zgjedhin antarët e kqz-së nga partitë politike, nga më të besuarit, dhe kanë merak, i ha meraku, se mos ka ndonje çun halle kandidat dhe bën kleptomani a si i thonë !!!

Por kur kandidati është vëllai i kryetarit të partisë, është djali i hallës i shefit, kunata e pronarit të gruas të kqz-së!

Hahahaha!

Këta janë vërtet komikë!

Qesh në kohë kolere, qesh!

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT