‘E shoh veten në Kuvend’/ Pano Soko: S’dua të jem në pushtet, por në opozitë

Kandidati i “Nismës Thurje” Pano Soko ka deklaruar se nuk e kërkon pushtetin, por do që të jetë në opozitë.

Në një intervistë për Report TV, Soko është shprehur se ai e sheh veten në parlament dhe ka disa ide që sipas tij mund t’i vijnë në ndihmë qytetarëve.

“Këtu ka shterpësi ideore. Mund të duan dhe kthim mbrapa. Njerëzit kanë nevojë për të parë përpara. Kjo është ajo çfarë ka munguar në ofertën politike. Është fushatë negative. Jo une sbej fushate negative, evidentimi i nje vjedhje hajdutërie nuk është fushatë. Propozimet që unë kam dhënë për pjesën e ekonomisë. Të gjithë do fillojmë të prekim sferat tona pak nga pak me propozimet që kemi ne. Unë kështu e shof pozicionin tim në përlament. Sdua të jem në pushtet, do të doja të isha në opozitë. Ne kemi bërë një set, rreth 33 propozime. Unë kam 5 ide mirë keq.

Kam filluar tua them njerëzve, më duan ma vlerësojnë bujrum të më ndihmojnë. Do marr projetkligjin dhe do ta çoj në parlament po fitova.Taksat kryesore fiksohen, anglia ka 100 vjet me taksa kryesore. Unë me këto propozime do shkoj te njerëzit dhe do tu kërkoj votën,”-u shpreh ai.