Dubai, modelet nudo në ballkon postojnë video në mediat sociale, arrestohen

Një video që është bërë virale që nga e shtuna dhe tregon një duzinë modelesh nudo në një ballkon të një rrokaqiell në Dubai i ka kushtuar shtrenjtë vajzave.

Modeletu arrestuan me akuzën e shthurjes. Tani ato përballen me gjashtë muaj burg si dhe një gjobë prej të paktën 1000 € secila.

Identitetet dhe kombësia e personave të arrestuar nuk janë zbuluar ende.