Blendi Klosi nga Berati për mandatin e 5-të: Ishte një mandat sakrifice

Blendi Klosi: “Është një punë disa mujore por në fakt prej dekadash që prisnim të bashkohej e gjithë e majta dhe të arrinim të fitonim 5 mandate të munguara në 2009 apo 2013, nuk arritëm as në 2017, prandaj edhe ne vendosëm të vinim në këtë kufi. Unë u rendita i 5 si kandidat për deputet për qarkun e Beratit, ishte një mandat sakrifice.

Ishte një fitore e madhe nga qindra njerëz të cilët na mbështetën në këtë fushatë.
Partia socialiste ka marrë 5 mandate në qarkun e beratit dhe partia Demokratike 2 mandate”