Apple prezanton Home Pad, ja sa kushton

Kompania Apple prezantoi sot pajisjen e HomePod mini me një dizajn të ri në formë sferike.

Pajisja është e para në formacionin e produkteve ‌HomePod‌ që nga lançimi i ‌HomePod-it origjinal, dhe është shumë më e vogël me vetëm 3.3 inç e gjatë, në krahasim me 6.8 inç që ishte më parë.

Duke ndjekur gjurmët e pajisjes origjinale, ‌HomePod‌ mini ofron opsionin Siri , aftësi të zgjuara dhe audio me cilësi të lartë.

‌HomePod‌ mini është mundësuar nga procesori S5, i cili përdoret gjithashtu në Apple Watch Series 5 dhe Apple Watch SE.

‌HomePod‌ mini përdor modele komplekse akordimi për të optimizuar lartësinë dhe diapazonin dinamik.

Pajisja kushton 99 dollarë dhe porositë paraprake fillojnë në 6 nëntor, ndërsa dërgesat fillojnë në 16 nëntor.