Ambasadorja Kim : Shumë mirë që u dakordësua fleta e votimit, shmangen vonesat

Postimi i Ambasadores në Twitter i përkthyer

:Sapo pashë konferencën për shtyp nga @ Icelibashi – është shumë mirë të dëgjosh që formati i fletëve të votimit është dakordësuar në mënyrë që ato të shtypen në kohë për zgjedhjet e 25 prillit. Ne fuqimisht mbështesim @KQZShqiperi në përpjekjet për të siguruar që rregullat dhe afatet e zgjedhjeve të jenë të drejta, në kohë dhe transparente.