Video/ Alarm për bombë në Paris, evakuohet zona pranë Harkut të Triumfit

Një pako e dyshimtë ka bërë që policia të evakuojë zonën përreth Place de l’Etoile dhe Champs-Elysées në Paris.

Policia ka vendosur një perimetër sigurie, ndërsa qarkullimi i makinave është ndaluar.

Alarmi për bombë ka shkaktuar një ndërprerje të transportit publik në shumë zona.

Autoritetet franceze kanë qenë në gatishmëri të lartë për kërcënime terroriste që nga 16 tetori, kur mësuesit Samuel Paty iu pre koka nga një militant islamik në një periferi të Parisit.

Qeveria e ka shpallur aktin një sulm kundër vlerave të Republikës dhe goditur organizatat “ekstremiste” muslimane.