Nostalgji futbolli / “Të isha unë markuesi yt, do të të nxirrja me barelë”

“Unë kisha kohë te Bajerni, ku dhe kisha dalë kampion dhe, pas shumë vitesh ngritje dhe ngritje, mendova se dija gjithçka nga futbolli.

Në verën e vitit 2016 Ancelotti erdhi tek ne si trajner dhe në seancën e parë stërvitore më tha:

‘Shmangi rrëzimet e tepërta.’

Unë e pashë dhe i thashë: ‘Trajner une kam fituar gjithë kohës faulle në këtë mënyrë për vite me radhë’, por ai shtoi: “Të isha unë markuesi yt, direkt përballjen tjetër, do të të nxirrja me barelë.”

Arjen Robben

/T.Kotorri/