Ndërsa grafiku i fundit, që lidhet me atë paraardhës , na tregon pikat e forta dhe të dobta të skuadrave që pretendojnë për titull. Teuta, Vllaznia dhe Tirana janë skuadrat me mbrojtjen më të mirë: pësojnë më pak goditje dhe mbi të gjitha goditje në portë. Një faktor shumë i rëndësishëm që ndikon në garën e titullit. Mund të themi që Partizani i kushton rëndësi sulmit, Laҫi ekuilibrit midis dy fazave dhe Teuta, Vllaznia e Tirana i kushtojnë më shumë rëndësi mbrojtjes. Kjo është dëshmia e qartë që nuk ekziston një element specifik për të fituar kampionatin dhe rënë nga kategoria, të gjithë janë në garë deri në javën e fundit. Statistikat janë kokëforta. /fshf.org/