13 vite shtet i pavarur, publikohet logoja e Kosovës (Foto)

Innovation Centre Kosovo, (ICK) ka prezantuar ditën e sotme logon për 13 vjetorin e Kosovës si shtet i pavarur.

Në një postim në rrjetet sociale, ICK ka ftuar të gjithë njerëzit që ta shpërndajnë sa më shumë këtë. Logoja është punuar nga disa studentë të dizajnit grafik dhe është “I love Kosova” (Love=13).

Postimi i plotë:

Ju prezantojmë logon e 13 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës , propozuar dhe qendisur nga studentët e dizajnit grafik në ICK, nën kujdesin e mjeshtrit Abdullah Hasani Honedon. Ju ftojmë ta përdorni dhe shpërndani me #Kosova13