“Zoti i ndihmoftë pasagjerët e tjerë, nëse ky është i klasit të parë!”. Fotoja e mëngjesit të gatuar nga British Airways i lë përdoruesit e Twitter të tmerruar nga vezët dhe një sallam me pamje mjaft të dyshimtë. Një mëngjes në një fluturim të klasit të parë të British Airways, është cilësuar si “i neveritshëm” nga përdoruesit e mediave sociale.
Përdoruesit e Twitter-it mbetën të habitur nga vakti “shqetësues”, pasi një foto e shpërndarë në faqe dukej se tregonte tre patate të pjekura, vezë të fërguara, një sallam të gjatë rozë dhe kërpudha. Fotoja u shpërnda nga ekspertja e konsumatorit dhe prezantuesja televizive Jane Hawkes, e cila pretendon se vakti u shërbeu në një fluturim BA nga Abuja në Nigeri.
Zonja Hawkes tha për “MailOnline” se asaj i ishte dërguar fotografia nga një mik, i cili kishte fluturuar nga kryeqyteti afrikan në Londër. “Ai e ndau vetëm pasi ishte shumë i neveritur”, tha ajo. “Ai nuk e priste që të bëhej virale”. Ajo shtoi se ishte ende duke u përpjekur për të gjetur atë që ishte në pjatë vetë. Një përdorues i Twitter-it ra dakord, ndërsa ata shprehën me tallje: “Përpjekja për të kuptuar se çfarë dreqin janë sendet, është një lojë zbavitëse”, ndërsa njëri i krahasoi vezët me “atë që macja ime sjell pas gostisë me brejtësit”. Që atëherë, BA ka kërkuar falje për vaktin, duke i thënë “MailOnline”: “Ne po flasim me furnizuesit tanë të palëve të treta, për të kuptuar se çfarë ndodhi këtu, pasi kjo qartësisht nuk përmbush standardet tona të larta të zakonshme. Na vjen keq që kemi zhgënjyer klientët tanë në këtë rast”.
Një biletë e klasit të parë midis Londrës dhe Abuja kushton mbi 7,000 £. “Zoti i ndihmoftë pasagjerët e tjerë nëse kjo është ajo që fitojnë klasi i parë!”, tha një tjetër në Twitter.
“Ku janë fasulet?!”, ndërsa një tjetër thjesht deklaroi: “Ajo ngjyra e vezëve të fërguara është seriozisht shqetësuese”.
Linjat ajrore kanë pretenduar në të kaluarën të bëjnë përpjekje të mëdha, ndonjëherë duke punësuar kuzhinierë të famshëm, për të prodhuar atë që ata këmbëngulin se janë ushqime me cilësi të mirë në rrethana të vështira. Ka disa prova që sugjerojnë se kushtet në bordin e një avioni, të tilla si presioni dhe temperatura e ajrit, ndryshojnë mënyrën e shijes së ushqimit dhe pijeve.
Burimi i lajmit: dailymail. Përshtatur nga Tirana Today