Bora Muzhaqi: Asnjë votë nuk mund dhe nuk duhet të lejohet të tjetërsohet

Bora Muzhaqi: “Fitorja e PS është një fitore historike për familjen tonë të madhe politike e për të cilën jemi krenarë të gjithë ne.

Por kjo fitore e qartë dhe e thellë duhet të shkëlqejë tërësisht dhe përmes numërimit është pothuajse i mbyllur, presim me durim rezultatin në Durrës dhe Tiranë ku besojmë se do kemi një mundësi reale të dy mandateve të tjera

Vullneti i shqiptarëve duhet respektuar deri në fund. Asnjë votë nuk mund dhe nuk duhet të lejohet të tjetërsohet. Pa vënë në dyshim integriteti ne numëruesve dua tu kujtoj që çdo cedim me qëllim apo për mungesë vëmendje që shkakton tjetërsimin e votës dhe ose kalimin e saj nga një kandidat te tjetri brenda listët së një partie është krim zgjedhor.

Kryetari i PS dhe PS janë të vendosur të mos tolerojnë asnjë numërues apo grup numëruesish që me gjasa mund të shkelin ligjin e mund të bëhen bashkëpunëtorë në një krim të tillë”.