Mister/ Zhduket helikopteri me 7 persona në bord, mes tyre 2 fëmijë (Video)

Një helikopter me 7 persona në bord, i cili po kthehej nga një turne në brigjet e Napalit të Kauai në Hawaii, është shpallur i zhdukur që prej të enjtes. Një pilot dhe gjashtë pasagjerë ishin brenda në helikopter. Dy prej pasagjerëve dyshohet se janë fëmijë. https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/12/27/940485332897216084/640x360_MP4_940485332897216084.mp4 Rojet bregdetare janë në kërkim të helikopterit, për … Vazhdoni me leximin e Mister/ Zhduket helikopteri me 7 persona në bord, mes tyre 2 fëmijë (Video)