Ministria e Financave urdhër Thesarit: Asnjë kokërr leku për prokurimet publike

Në kushtet ku është shpallur gjendja e jashtëzakonshme në disa qarqe të Shqipërisë, për shkak të dëmeve nga tërmeti, Ministria e financave ka ndryshuar prioritetet, duke ‘lënë’ arkat e institucioneve bosh. Mësohet se Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nxjerrë një urdhër, firmosur nga ministrja Anila Denaj, ku është ripërcaktuar prioriteti i shpenzimeve buxhetore. Sipas … Vazhdoni me leximin e Ministria e Financave urdhër Thesarit: Asnjë kokërr leku për prokurimet publike