“Më qëllonin që të bëhesha ushtar”, fjalët e para të Alvinit

11-vjeçari Alvin Berisha tashmë ndodhet pranë babait dhe motrave të tij, të cilët e kanë pritur në aeroportin e Romës. Pas mbërritjes në shtëpi, Alvini ka folur për “La Stampa”, ku ka rrëfyer disa nga momentet e vështira që ka përjetuar në kampin e “vdekjes”, Al-Hol. Ai ka thënë se jetesa ka qenë e vështirë, … Vazhdoni me leximin e “Më qëllonin që të bëhesha ushtar”, fjalët e para të Alvinit