Kryebashkiaku i Gjirokastrës publikon diplomat: Kështu është kur merremi me një torollak

Pasi në media qarkullonte lajmi se kryebashkiaku i Gjirokastrës, Flamur Golemi, nuk ka mbaruar gjimnazin, një reagim i menjëhershëm ka ardhur nga ky i fundit. Përmes një statusi në ‘Facebook’, Golemi ka publikuar të gjitha dëftesat dhe diplomat, duke ekspozuar edhe notat e marra. Ai shkruan me ironi se mediat sociale, tashmë u kanë dhënë … Vazhdoni me leximin e Kryebashkiaku i Gjirokastrës publikon diplomat: Kështu është kur merremi me një torollak