Zgjedhjet/ KQZ miraton projektin pilot të votimit e numërimit elektronik

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, në mbledhjen online që ka zhvilluar ditën e sotme, ka miratuar projektin pilot për votimin dhe numërimin elektronik në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Zona në të cilën do të aplikohet votimi dhe numërimi elektronik do të jetë ZAZ.40 që  që përkon me njësinë nr.10 në Tiranë.

Do të japim cdo kontribut që do të jetë i nevojshëm që edhe kjo vendimmarrje që do të pasohet nga të tjerat të ecë në drejtimin e duhur”, tha përfaqësuesi i PD-së në KQZ, Ivi Kaso.